Over acupuncturist Kim Weijma

Even voorstellen

In 1980 ben ik gestart met een zelfstandige praktijk voor fysiotherapie. Na enige jaren ontwikkelde zich de behoefte naar nieuwe en aanvullende behandelmethoden om klachten nog beter te kunnen behandelen. Met een zekere gezonde nuchterheid ben ik vervolgens erg geïnteresseerd geraakt in de Chinese acupunctuur en haar effectieve werking. Als een geneeswijze 2000 jaar kan blijven bestaan, dan moet hier wel een stevige onderbouwing voor zijn.

In 1988 ben ik in Haarlem gestart met de opleiding Acupunctuur bij de stichting Anglo-Dutch: een zeer boeiende studie. Ik was onder de indruk van het ingenieuze systeem van Yin en Yang en het feit dat alles hierin te verdelen is (en dat alles elkaar aanvult): man/vrouw, zomer/winter, dag/nacht, warm/koud, gezond/ziek, etc. Na drie jaar ben ik in 1991 met zeer goed resultaat afgestudeerd en vervolgens de acupunctuurtechnieken dagelijks gaan toepassen bij verschillende aandoeningen. Soms als aanvulling op een behandeling (met fysiotherapie), en een andere keer als zelfstandige therapie.

Inmiddels heb ik al ruim 30 jaar ervaring met acupunctuur en meer dan 40 jaar ervaring met fysiotherapie. Hierdoor kan ik zeer goed inschatten in hoeverre klachten in aanmerking komen voor een behandeling met acupunctuur.

Ik ben altijd bereid u van deskundige informatie te voorzien en antwoord te geven op uw vragen. U kunt uw vraag vrijblijvend aan mij stellen via het contactformulier.
acupuncturist Weijma te haarlem
Kim Weijma
  • Ervaren acupuncturist
  • Afspraak op korte termijn
  • Vergoedingen mogelijk
Vraag of interesse?

Neem dan vandaag nog even vrijblijvend contact met mij op.
Ik hoor graag van u!

contact
Ik ben lid van:
acupuncturist registratie NVPA